Cardiofitness

Fitness

Contact

Voeding

Tarieven

High Tech Gym © 2014    Neerpelt Belgium    Tel.0476 87 90 99    www.hightechgym.be    BTW BE 0899764773

Openingstijden maandag t/m vrijdag 9-12 uur en 17-22 uur, zaterdag & zondag 10-13 uur

Home Over ons Contact & Route

Lekker in uw vel en bruisend van energie


Dat bewegen gezond is weet natuurlijk iedereen. Toch zien veel mensen er tegenop om te gaan sporten. Voor hen staat bewegen gelijk aan afzien. Maar dat hoeft niet zo te zijn, op een goede manier sporten is ontspannend en leuk! Meer nog, als u geregeld sport, krijgt u vanzelf meer energie. Niet alleen fysiek voelt u zich beter, ook psychologisch put u voordeel uit een fit lichaam. Na verloop van tijd verlangt u vanzelf naar uw dosis beweging, een lichaam is immers niet gemaakt om stil te zitten.


Over High Tech Gym

Ruim 22 jaar is High Tech Gym reeds een begrip in Neerpelt en omstreken. Niet voor niets, want bij ons kan u uiteenlopende varianten van fitness beoefenen; op de drie verdiepingen kan u zich volledig uitleven. Minstens even belangrijk is de gemoedelijke sfeer, onze medewerkers helpen u graag bij uw training. Het zijn immers zelf fervente sporters, de meesten onder hen met een pedagogische achtergrond.

Beginner?

Geen nood als u al lange tijd niet meer gesport heeft. In dat geval bekijken we samen welk fitnessschema het best bij u past. Afhankelijk van uw doelen en uw gewenste frequentie van trainen, hebben we diverse schema's voorhanden.

Bent u al getraind?

Ook fervente sporters kunnen bij ons terecht voor specifieke training, bijvoorbeeld om bepaalde spiergroepen te versterken. We krijgen 's winters ook nogal wat buitensporters over de vloer die wegens het natte en donkere weer tijdelijk niet buiten kunnen trainen.

Kortom, High Tech Gym in Neerpelt is er zowel voor de beginnende sporter als voor de gevorderde. Neem gerust contact met ons op voor een rondleiding of gratis proefles!


Waarom sporten bij High Tech Gym?